Career

KARRIÄR

 

Zetterberg Couture söker International Sales Representative.

Zetterberg Couture grundades 2007. Vår genomgående känsla andas hantverk och kvinnlighet i en vacker vintage kostym. Drömmer du om 20-tals couture lika mycket som oss så har du hittat rätt.

2010 Lanserade vi vår första brudkollektion i Sverige och har därefter öppnat egna butiker samt utvecklat vår brudkollektion till ett brett ready-to-wear sortiment med vår tillhörande smyckes kollektion – Lily and Rose. Nu är vi redo att ta steget med en internationell säljare som främst bearbetar nya kunder men även tar hand om våra befintliga kunder på bästa sätt. Vi söker en erfaren säljare som vill utveckla och driva försäljningen av Zetterberg Bridal internationellt.

Vi ser att du är en person med ett starkt modeintresse. Försäljning är det som driver dig starkast i kombination med stil, känsla och kvalitet.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst. Internationell B2B-försäljning.

God känsla för affärer och kunder

Mycket god social kompetens, med en förmåga att skapa starka relationer.

Förmåga att se helheten och samtidigt ha en känsla och ett intresse för detaljer

Flexibel, självständig och lösningsorienterad.

Goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Körkort.

Arbetsuppgifter

Du söker upp och bygger relationer med nya kunder samt utvecklar affären med våra befintliga återförsäljare.

Som säljare driver du självständigt dina affärer framåt och ansvarar för hela försäljningskedjan, från första kontakt med kund till slutförhandling.

Du deltar på internationella mässor

Säljresor i UK och Europa

Tjänsten är på heltid och placerad i Göteborg alternativt Stockholm. Sista ansökningsdag är 2018-05-20. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till oss på: rekrytering@zetterbergcouture.se
Har du frågor kring tjänsten maila till: christoffer@zetterbergcouture.se